Katalog ONLINE

KATALOG CENTRALNY KSIĄŻEK

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 56 pozycji o tematyce: Gastronomia
    

Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią


AUTOR:

Knowles, Tim.

POZ/ODP:

Tim Knowles ; tł. Grażyna Górska.

ADRES WYD.:

Warszawa : Polskie Wydaw. Ekonomiczne, 2001.

HASŁA:

  1. Gastronomia - zarządzanie - podręcznik akademicki
  2. Hotelarstwo - zarządzanie - podręcznik akademicki

OPIS FIZYCZ.:

366, [2] s. : il. ; 24 cm.

SYGNATURA:

[MC] 640.41/.42

KOD/INWENT:

400001627341

162734

UKD:

640.41/.44.008(075.8)

UWAGI:

Tyt. oryg.: "Hospitality management : an introduction" 1994. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

  Dostępna tylko na miejscu.  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    

1 2 3 4 5 6

  WYDRUK KATALOGÓW