KATALOG BIBLIOGRAFII REGIONALNEJ |
AUTOR: | Kot, Stanisław. | ||
POZ/ODP: | Stanisław Kot. | ||
ADRES WYD.: | 1974 | ||
HASŁA: | |||
CYTATA: | // Trybuna Wałbrzyska 1974, nr 10, s. 4 | ||
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępna tylko na miejscu. |
"Dwunastki" najlepsze
AUTOR: | Gileta, Roman. | ||
POZ/ODP: | G.Rom. | ||
HASŁA: | |||
CYTATA: | // Tygodnik Wałbrzyski 2001, nr 14, s. 12 | ||
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępna tylko na miejscu. |
"Green Food" już otwarty
AUTOR: | Gołębiowski, Paweł. | ||
POZ/ODP: | Paweł Gołębiowski. | ||
ADRES WYD.: | 2022 | ||
HASŁA: | |||
CYTATA: | // Panorama Wałbrzyska 2022, nr 20, s. 4 | ||
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępna tylko na miejscu. |
"Hungaria" serwuje po węgiersku
ADRES WYD.: | 1974 | ||
HASŁA: | |||
CYTATA: | // Trybuna Wałbrzyska 1974, nr 45, s. 2 | ||
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępna tylko na miejscu. |
"Kaskada": cenić czy podpalić
AUTOR: | Rąkowski, Andrzej. | ||
POZ/ODP: | Andrzej Rąkowski. | ||
HASŁA: | |||
CYTATA: | // Tygodnik Wałbrzyski 1995, nr 23, s. 10 | ||
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępna tylko na miejscu. |
"Kuchnia, a sprawa polska" : mistrzowie gotowania
AUTOR: | Smerd, Krystyna. | ||
POZ/ODP: | Krystyna Smerd. | ||
HASŁA: | |||
CYTATA: | // Tygodnik Wałbrzyski 2005, nr 8, s.16 | ||
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępna tylko na miejscu. |
"Maria" zbiera puchary
AUTOR: | (piw),. | ||
POZ/ODP: | (piw). | ||
HASŁA: | |||
CYTATA: | // Nowe Wiad. Wałb 2005, nr 27, s. 2 | ||
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępna tylko na miejscu. |
"Miś" daje pracę i żywi
AUTOR: | Sasik, Elżbieta. | ||
POZ/ODP: | E[lżbieta] Sasik. | ||
HASŁA: | |||
CYTATA: | // Gazeta Robotnicza 1995, nr 40, s. 12 | ||
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępna tylko na miejscu. |
"Słodkie sny"
AUTOR: | Gołębiowski, Paweł. | ||
POZ/ODP: | Paweł Gołębiowski. | ||
SERIA: | |||
HASŁA: | |||
CYTATA: | // Panorama Wałbrzyska 2015, nr 28, s. 12 | ||
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępna tylko na miejscu. |
"Zapiekane" zaprasza na zapiekanki. Które pozycje menu są przebojem?
AUTOR: | Węgrzyn, Elżbieta. | ||
POZ/ODP: | Elżbieta Węgrzyn. | ||
ADRES WYD.: | 2023 | ||
HASŁA: | |||
CYTATA: | // Panorama Wałbrzyska 2023, nr 37, s. 4 | ||
DOSTĘPNOŚĆ: | Dostępna tylko na miejscu. |
|